Udekøkken i børnehøjde

Jeg har været kreativ

Jeg har været i det kreative og handy hjørne her i min ferie med pigerne. Vi elsker at lege med vand, kartoffelmel slim og bare lege med sandtingene ude i haven. Så jeg gik i gang med at lave et lille udekøkken til mine piger, som de kan lege med.

Her er hvad du skal bruge

Alt du skal bruge er nogle få ting, samt en smule kreativitet. 🙂 Jeg købte en plade i Silvan, som jeg fik skåret i den længde, der passer til der hvor den skulle hænge. Jeg valgte ikke at købe en rigtig køkkenplade, selvom den vil holde meget længere, og være mere vandtæt, men det blev bare for dyrt. Jeg fandt to opvaskebaljer formet som et rektangel, som skulle bruges til vaske. Jeg fandt dem i Meny.

Så skulle vi bare have lavet hullerne til vaskene. Her kom en af mine naboer mig til undsætning, da han ikke var så glad for at låne sine ting ud, men hellere hjælpe og lave det for mig. Så win win for mig. 😉

Derefter gik jeg i gang med malingen, for at få lukket alle de steder, som kan blive ramt af vand, og trække vand ind. Det hele fik en flot hvid farve, så det passede sammen. Jeg valgte også at spray lidt med klar lak på de mest udsatte steder, for at være mere sikker. Tre hyldeknægte på, og vupti, så havde vi et udekøkken. 😉 Disse ting var alle noget jeg havde herhjemme, så dem har jeg ikke købt til dette. Men er sikker på at de er til, at finde i et byggemarked. 😉

Succes

Det faldt med det samme i god jord hos pigerne, og jeg tror også at jeg skal se om jeg kan finde nogle små hylder eller noget andet til dem. Men så nem, billig og sjov ting, som de fleste børne vil kunne lide at lege med.

Udekøkken

Mine piger kan godt lide at hjælpe mig i køkken, så derfor tænkte jeg også at de kunne få deres eget lille udekøkken, da de på den måde også nemmere kan lave deres egne sandkager og mad. 😉 Ja, det skal da være lidt sjovt, at være barn så hvorfor ikke et udekøkken. 😉

Knus Nadia

Jeg har skrevet lidt om mine tanker omkring at være på tur med mine piger, og hvad hvis de bliver væk. Hvis du vil læse det, kan du finde det på bloggen.

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier