Velkommen til min blog

Jeg har meget længe leget med tanken om at afprøve hele dette univers med at blogge. Nu fik jeg så muligheden her hos børneflapper og skyndte mig derfor at slå til. Men straks kommer tankerne til en. Hvad skal man skrive om? Hvordan får man andre til at have lyst til at følge med på ens rejse? Hvorfor er lige det jeg har på hjerte interessant? Og sådan kan min hjerne blive ved i det uendelige.

Men hvad vil jeg så med min blog tænker du sikkert?

Jo nu skal du bare høre!

Jeg er en person, som altid har noget på hjerte og min hjerne er et kringlet univers, der ofte udtænker nogle lidt skæve men sjove ideer. De kommer ofte til udtryk i mine diy projekter i hjemmet. Der er efterhånden en del, der har spurgt om hvordan jeg har lavet de forskellige ting, så de vil blive vist herinde løbende.

Derudover er jeg bogstavligtalt opvokset i en mælkekasse på et bagerbord (den historie kan i få en anden dag ) men det gør at jeg elsker at bage og eksperimentere med nye lækre opskrifter.

Jeg vil også fortælle om nogle af de ting jeg oplever i min dagligdag som mor til 3 drenge. En preteen og 2 små tumlinger med 1½ års mellemrum. Livet herhjemme indeholder også en skøn mand og vovse. Det kan også være historier fra mit arbejdsliv, som folkeskolelærer, da der ofte her er problemstillinger, som både fylder hos mig men også i det offentlige rum.

Det vil blot være nogle af de ting i vil kunne følge med i herinde. Jeg håber i har lyst til at følge med på min blogger rejse!

Skulle i have flere ideer modtages de gerne 😉

 

 

Jeg hedder Maria og jeg er 34 år. Jeg er bosat på Lolland med min kæreste og vores 3 dejlige drenge. Til daglig er jeg folkeskolelærer.


Følg Maria på de sociale medier