Victor inviterede til Dino Fest

// indlægget indeholder rabatkode og konkurrence link sponsoreret af DETVIER.
5 år betyder Dino Fest.
I April fyldte Victor 5 år. Jeg forstår simpelthen ikke hvor tiden blev af!! Af og til tager jeg mig selv i at tænke “når man nogensinde at nyde sine børn nok!”.
Når man bliver 5 år er det sejeste (i hvert fald herhjemme) lego, dinosaurer og superhelte!! Så victor måtte da uden tvivl fejre sin 5 års fødselsdag med en vaskeægte Dino fest.

 

Hvor i alverden finder man ting til en Dino Fest ?

Billede Lånt fra www.detvier.dk
Billede Lånt fra www.detvier.dk

Jeg forberedte mig et kort øjeblik, på at skulle afsætte en hel dag til at google og besøge 10 forskellige butikker, for at finde alt til den perfekte dino-fest. Den idé kunne takket være DETVIER hurtig skyde i sænk.
Hos dem kunne jeg lynhurtig og nemt bestille en boks med alt det nødvendige til en succesrig Dino Fest.
Pakken bød på tallerkenener, servietter, kopper og sugerør til 20 personer. Der var 2 flagranker, 1 dinoparty-banner, muffinsholdere, muffinspynt, ryslere og et hav af balloner samt cerpentiner.
I kan se min unboxing af dino pakken under højdepunktet “DINO – FEST” på min IG profil.

 

Maden til den der Dino Fest.

Victor klar til Dino FestDa Brian ikke kunne få fri på dagen for festen, måtte jeg forberede maden selv. Det var derfor nødt til at være noget nemt og ligetil.
Stue Rap var inviteret til frugt kl  09.00 hvor der blev serveret lækre frugt vafler. Min erfaring fra Victors 4 års fødselsdag var at 20 børn i alderen 3-6 år kan indtage uanede mængder af frugt. Derfor havde jeg ved siden af de lækre vafler lavet en frugt dino (en udskåret vandmelon) fyldt med lækker frugt.
Efter Frugten Blev der brændt krudt af og alt legetøj i hele hytten blev leget med..
Imens forberedte jeg frokosten. Frikadellespyd, som var lavet om morgenen og stod klar i køleskabet. Rugbrødsmadder (selvfølgelig formede som en Dinosaur på bedste vis). Rugbrødet havde jeg smurt og skåret i kvarte, så de stod klar i køleskabet til at sætte på bordet og kun smide lidt pynt på. Sidst men ikke mindst var der et hav af grøntsagsstænger, som jeg også havde forberedt om morgenen. – Behøver jeg sige jeg var tidligt oppe 😛
Efter frokosten stod dagen på leg i haven og jeg kunne gøre de sidste lækkerier klar. lækre svampede Gulerodsmuffin og popcorn.

Frugt Vafler Frugt Dino Dino FestRugbrøds dino Dino Fest

 

 

 

 

 

 

Den ultimativ prøve på Dino Fest.

Det er jo det det er!. Den ultimative prøve hvor 20 børnehavebørn skal give dig dommen. I kender godt det der ordsprog “man skal høre sandheden fra børn og fulde folk”. Jeg skal ærligt indrømme jeg åndede lettet op, da flere af børnene udbrød “EJ det er jo en dinosaur”  om mine rugbrødsmadder. Så var det da ikke helt skævt.
Og hvad ville børn ikke mene om at komme til fødselsdagsfest også blive serveret rugbrødsmadder! Det får man jo hver dag i børnehaven – bør en fødselsdag ikke byde på noget af alt det man normalt ikke må få.

Jeg havde faktisk planlagt et lidt anderledes “set-up”. havde udtænkt en kage med en kæmpe dino oveni og maden opkaldt efter div. dinorelaterede ting som popcorn der blev til “knogleknas”, Slik blev til “lokkemad” osv. Meeen så overskuds-agtig-en-mor var jeg ikke :/  Det var tydeligvis heller ikke nødvendigt, for det hele blev modtaget med “wauw” og “årh hvor sejt” af både børn og pædagoger.

Skal du holde fest?

konkurrence på instagram…Så kan jeg kun anbefale at du hopper ind og besøger DETVIER. De levere alt til din fest om det er bryllup, babyshower, børnefødselsdag eller noget helt andet. De er altid behjælpelige med at skræddersy en box der passer til lige netop din fest.
Du kan finde en masse inspiration på deres hjemmeside, men især også på deres Instagram profil.
Bruger du koden “krudtugler15” får du 15% rabat på dit køb.

pssst… På min instagram kan du netop nu deltage i konkurrencen om en valgfri super fed Walking Balloon fra DETVIER – du skal blot klikke her for at komme til konkurrenceopslaget. Held og Lykke
(vinder trækkes fredag d 20.07 kl 20.00)

Skal dit barn dele ud i institutionen? Så hop ind og tjek opskriften på lækre Kajboller ud.

Tak fordi du læste med
// Anette – krudtuglernes.mor

Jeg hedder Anette. Nogen kender mig måske bedre som Krudtuglernes.mor på Instagram, du er velkommen til og hoppe ind og lure med... Jeg er 32 år og født og opvokset i Odense. Det er også her jeg sammen med Brian, min kæreste og bedre halvdel gennem 8,5 år har valgt og købe hus, som vi har boet i siden 2012. Sammen har vi 2 skønne drenge. Victor som meget uventet kom til verden 6 uger før termin i april 2014 og lillebror Felix der er fra maj 2017. Jeg er Mor med stort M. Jeg er "head over heels in love" i min lille familie. En ubetinget kærlighed jeg ikke ville være foruden. En rutschebanetur der har og stadig dagligt byder på noget af det mest vidunderlige, men også noget af det hårdeste jeg har prøvet. Fra mig vil i kunne forvente indlæg om alt og ingenting. Alt lige fra livet som mor og tips og tricks, til opskrifter og gaveideer. Mon ikke der også sniger sig lidt ind fra mit "luksus på budget" gen :P Ikke mindst får i et glimt ind i vores helt normale hverdag i en typisk dansk familie. Jeg glæder mig til at dele mit univers med jer og håber i har lyst til og læse/følge med. // Anette - @Krudtuglernes.mor Følg mig på instagram og facebook.


Følg Anette Rasmussen på de sociale medier