Zoe skal i børnehave

Zoe er 3,5 år gammel. Hun går i vuggestue, og har gjort det siden hun var 8 måneder gammel. Så snart i 3 år har hun gået i den samme vuggestue. Hun har nu fået plads i en børnehave efter vores ferie. Så Zoe skal i børnehave.

Ja, Zoe er gammel til stadig at gå i vuggestue, men det har været det rigtige for Zoe indtil nu. Det ville ikke være det rigtige for hende, at have rykket med hendes venner for et års tid siden.

Basis gruppe

Zoe har fået plads i en basis gruppen i en anden børnehave i vores kommune. Ja, BASIS gruppe. Zoe skal gå på en stue med 6 børn ialt og der er 4 voksne. Jeg håber at det vil være det rigtig for Zoe.

Zoes gode voksen venner

Zoe knytter sig rigtig meget til sin voksen. Den første Zoe knyttede sig til var Monika, som kørte hende ind, og var så hjertevarm og vidunderlig. Zoe har virkelig hold af hende. Det var altid nemt at aflever Zoe, når hun var på arbejde, og jeg vidste altid at Zoe havde en god dag. Senere kom hun i storgruppen, hvor Cecilie har haft hende. Zoe snakker dagligt om Cecilie, hun kalder hende Ci, så kært. Nævner hende flere gange om dagen. Det har virkelig været et dejligt venskab for Zoe. Det er altid noget, at Haley stadig går i vuggestuen, så det er ikke farvel for altid. Heldigvis.

Den nye børnehave

Nu glæder fremtiden. Børnehaven. Hendes nye voksen hedder Sofie, og jeg glæder mig til at se deres venskab blomstre. Derudover håber jeg at hun kommer til at få nogle rigtig gode venner i hendes gruppe, som hun kan danne relationer med, og som vil kunne forstå Zoe og hendes måde at tale på. Elsker min lille, store trold. Dejlige pige.

Er jeg en pylremor? Ups

Jeg har dog mange tanker omkring det at mit barn skal begynde i børnehave. Det er stort, og det er stort for alle forældre. Min lille pige. Den er stor, der er mange børn og en kæmpe legeplads. Hvordan vil hun klare det. Jeg er ikke i tvivl. Hun vil klare det godt, men jeg skal lige tage mig sammen. Det er stort for mig. Indtil nu har vi jo bare gået i vuggestue. 😉

Sidste dag i vuggestuen

I fredags havde hun sidste dag i vuggestuen. Vi havde lavet nogle dejlige og lækre poser klar med figenstænger, rosiner og kiks, som hun skulle dele ud. Vi havde også købt en gave til alle de voksne i vuggestuen, som hun glædede sig meget til at give. Hun siger at jeg er julemanden, da det jo er ham der giver gaver, skøre pige. 😉

Jeg kommer til at skrive et indlæg om vores start i børnehave efter noget tid, så Stay tuned. 😉

Jeg har husket at bestille nogle fine Børneflapper, så Zoes ting er helt klar til at komme med i hendes nye børnehave, med navn på alt. Hun er så glad for sine fine flapper med Børnecancer fondens støtte logo på. Så dejligt.

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om vores tur til Skovly Camping, kan du læse om det her på bloggen. 😉

Knus Nadia

Her er jeg, jeg hedder Nadia og er mor til to dejlige piger, lavet med donorsæd. Jeg er det man kalder solomor. Jeg skriver om vores liv, som solomor familie, vores oplevelser, aktiviteter og sjove ideer. Håber du kan lide det. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål til mine indlæg, eller bare gerne vil høre lidt om solomor livet.


Følg Nadia Witt på de sociale medier